Đus ispalio publiku !?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 28 Aug 2010

Reper Ivan Ivanović Đus nije se pojavio na svom nastupu u četvrtak uveče u „S klubu“ u Jakovu i tako izneverio stotinak ljudi koji su kupili ulaznice da bi ga videli i slušali!

Da stvar bude gora, bivši farmer je obavestio organizatore da se neće pojaviti tek oko jedan posle ponoći, te su se oni našli u nebranom grožđu i morali su da to objasne narodu koji je kupio kartu po ceni od 300 dinara.
Naime, na događaju koji je dugo najavljivan u Jakovu okupili su se Đusovi fanovi i nestrpljivo očekivali da koncert počne. Kako je vreme odmicalo, a temperatura opadala, obožavaoci su gubili strpljenje i vidno razočarani napuštali klub. Nakon što je bilo očigledno da koncerta neće biti, oglasili su se organizatori.
- Sve je bilo ugovoreno, trebalo je da se pojavi do ponoći i održi koncert koji je odavno ugovoren. Ne znam šta se dogodilo, jednostavno mi je tek u jedan sat javio da neće doći. Karte će važiti za neki drugi put, a ko ne želi, vratićemo mu novac – rekao je nam je organizator nastupa.

Da bismo saznali nešto više o tome zašto je došlo do otkazivanja koncerta, pozvali smo Đusa za komentar:
- Da li vi imate neki problem u glavi? Mislite da ću vam odgovoriti na pitanje posle toga što ste tužili mog najboljeg druga? Nemam odgovor niti želim bilo šta da vam kažem – rekao nam je Đus i prekinuo vezu.
Žurka u Jakovu je nastavljena bez glavnog izvođača, a ostali posetioci, videvši da od tog provoda nema ništa, poskakali su u bazen i nastavili žurku uz di-džeja i piće na račun organizatora.

Reklame

Ostavite komentar