Egzit ponovo u konkurenciji za SeeMe nagradu

Izvor: Danas.rs
Postavljeno 25 Aug 2010

Novosadski festival Egzit je i ove godine nominovan za SeeMe nagradu za najbolji festival u Jugoistočnoj Evropi koju je prethodne tri godine i osvojio.

Osim toga, Egzit je nominovan i u kategoriji „Best SEE Promoter“, a za nagrade „Best SEE Techno DJ“ i „Best SEE Live Act Band“ nominovani su izvođači sa Egzit etikete, Marko Nastić i Overdrive, te Radio B92, Ana Stanić, Gramophonedzie, magazin Urban Bug, sajt partyclips.net.

Za sve naše predstavnike i svoje favorite posetioci mogu glasati na sajtu tilllate.com. Glasanje traje do 5. septembra, a nagrade će biti dodeljene 17. septembra u Sofiji. Nagrade će biti dodeljene u 27 kategorija koje pokrivaju različite oblasti muzičke scene, uključujući i radio i televizijske stanice, veb sajtove i magazine koje prate muzička dešavanja, ali i klubove i izdavačke kuće.

Dodela SeeMe nagrada deo je „South East Europe Music Event“, festivala elektronske muzike i konferencije za organizacije i pojedince koji se bave elektronskom muzikom u Jugoistočnoj Evropi. Ove godine održava se peti put od 16. do 18. septembra u Sofiji.

Reklame

Ostavite komentar