Ekrem Jevrić i Milan Paroški u “Farmi”

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 08 Aug 2010

Treći serijal popularne „Farme“ trebalo bi da počne sa emitovanjem na Televiziji „Pink“ za nešto više od mesec dana. Upravo zbog toga producenti trenutno užurbano regrutuju nove učesnike koji će se duga tri meseca na imanju u Lisovićima boriti za vrednu nagradu od 100.000 evra. Kako je drugi serijal „Farme“ dostigao zavidnu gledanost, poznate ličnosti se gotovo utrkuju za titulu VIP seljaka, a producenti već imaju nekoliko kečeva u rukavu.

Kako „Blic“ saznaje, kapiju popularnog imanja u septembru trebalo bi da pređe instant internet zvezda Ekrem Jevrić koji je zaludeo svet hitom „Kuća – pos’o“.

Ekrem je odlučio da se ozbiljno baci u estradne vode, a „Farma“ bi bila pun pogodak za njegovu promociju, ali i novčana prilika, budući da se žalio kako od svog snimka na „Jutjubu“ nije ništa zaradio. Kako nijedan serijal do sada nije prošao bez političara, tako ćemo nakon Boška Ničića i Rake Radovića na malim ekranima najverovatnije gledati Milana Paroškog. Vojvođanin Milan Paroški, ranije član DSS-a, naviknut je na težak, seoski rad, tako da mu uslovi života na farmi svakako neće teško pasti. Osim Paroškog, u „Farmu“ bi trebalo da uđe i psiholog Aleksandra Janković koja je nakon rada pri Koštuničinom kabinetu sada član Nove Srbije Velimira Ilića. Zanimljivo je da je upravo Jankovićeva često u javnosti govorila o „Farmi“ i dešavanjima među učesnicima.

Reklame

Ostavite komentar