Elton Džon pevao za Noleta i Jelenu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 05 Aug 2010

Srpski teniser Novak Đoković i njegova devojka Jelena Ristić imali su tu čast da im čuveni britanski pevač Elton Džon posveti jednu pesmu tokom koncerta koji je pre par večeri održao u Monte Karlu u okviru „Monte Carlo Sporting Summer“ festivala.

Pop-rok legenda Elton Džon ove godine nastupao je na festivalu u kraljevini Monako od 2. do. 6 avgusta, a gost na jednom od njegovih koncerata bio je i srpski teniski as, koji sa devojkom Jelenom živi u Monte Karlu. Tokom koncerta.

Elton je istakao da jednu od pesama posvećuje Novaku Đokoviću i njegovoj devojci, a naš teniser je iskoristio priliku da se nakon koncerta zahvali muzičkoj zvezdi i da se upozna s njim. Tom prilikom Elton Džon je Novaku otkrio da je veliki ljubitelj tenisa, a Đoković mu je uzvratio tako što mu je rekao da na svom iPodu ima veliki broj Eltonovih pesama. Ono što je takođe zanimljivo jeste da je festival u Monte Karlu elitnog karaktera, budući da su ulaznice za koncert koštale 450 evra po osobi, sa večerom i programom, ali bez pića, a jedno od neprikosnovenih pravila koja se moraju ispoštovati tiče se odevanja jer je smoking obavezan.

Reklame

Ostavite komentar