Estrada se seli u sudnicu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 17 Aug 2010

Kad se sve sabere i oduzme, ovo leto je na estradi izuzetno vrelo. Svađe, skandali i tužbe pljušte kao kiša, a mnoga estradna prepucavanja i zavrzlame epilog će dobiti na sudu. Gotovo da ne prođe dan a da neko poznat nije isprozivan, izvređan, prijavljen, tužen.

Poslednju prijavu, sasvim neočekivano, zaradila je Dara Bubamara. Krajem prošle nedelje, menadžer Milan Ristić, u policijskoj stanici je podneo krivičnu prijavu protiv pevačice Radojke Adžić, odnosno Dare Bubamare, zbog poruka koje mu je, kako tvrdi, slala kao odgovor na njegove poruke. Sukob je nastao nekoliko dana posle Darinog gostovanja u lokalu “Bazeni”, 5. avgusta, u Ćićevcu kraj Kruševca.

- Dogovor je bio da mi Dara isplati 10 posto od onoga što je zaradila te večeri. Radila je na procenat od prodatih ulaznica. Ali, Dari nije palo na pamet da dogovor ispoštuje. Kada sam počeo da joj tražim novac, počela je da me vređa. Pošto je prestala da mi odgovara na telefonske pozive nije mi ostalo ništa drugo nego da joj šaljem poruke. Ona je nastavila da me vređa i da mi preti. Upozorio sam je da ću sve ispričati novinarima, ali izgleda da me nije ozbiljno shvatila. Zbog pretećih poruka, podneo sam krivičnu prijavu protiv nje – kaže menadžer, koji je ugovorio mnoga gostovanja poznatih pevača.

Dara Bubamare njegovu priču uopšte ne želi da komentariše.

Tužbu je ovog leta zaradila i rečita Jelena Karleuša koja se upustila u svojevrstan rat sa Sašom Popovićem. Posle silnih, sočnih, javnih prepucavanja po novinama , vlasnik “Granda” je stavio tačku na ovu priču. Na Karleušinu adresu uputio je tužbu, uz opasku da će joj na sudu uzeti sve pare.

Međutim, ni Popović, po svoj prilici, nije ostao bez čestitke u obliku tužbe. Popovićev dojučerašnji ljubimac Milan Stanković, ovogodišnji predstavnik Srbije na “Evrosongu”, najavio je nastavak rata sa “Grandom” na Fejsbuku. Posle Popovićevih prozivki po medijima, Stanković je napisao: “Znači, moram još jednu čestitku da šaljem!” Kako će se rasplesti vrzino kolo u kojem su se našli Popović i Stanković, još niko ne zna. Mladi pevač već mesecima ne odgovara na telefonske pozive, ne komunicira sa ljudima sa estrade, izbegava novinare, ne daje izjave. Ali, kako tvrde izvori bliski njemu, angažovao je advokata koji tužbe protiv “Granda” štancuje.

Ubedljivo najviše tužbi ovog leta je napisao advokat Miloša Bojanića. Pobednik drugog serijala “Farma” je tužio bivše farmere Dragana Marinkovića Macu, Zoricu Brunclik, Maju Odžaklijevsku, novine koje su objavile da nije platio kafu jer nije imao ništa sitnije od 500 evra.

- Moj advokat je pregledao sve snimke sa “Farme” kako bi izdvojio sve epizode u kojima su me pomenuti vređali, maltretirali, nanoseći mi fizički i duševni bol. Toga ima, sačuvaj bože. Pa videla je cela nacija šta su mi radili! – kaže Bojanić, ne želeći da otkriva koliko novca potražuje, uz opasku da će dobijeni novac dati u humanitarne svrhe.

Skrštenih ruku nije sedeo ni Miroljub Aranđelović Kemiš, koji je uzvratio tužbom protiv Bojanića, zbog toga što je prozivao Zoricu Brunclik, tvrdeći da je na sumnjiv način došla do velikog stana u centru Beograda, u vreme dok je bila u prisnim odnosima sa Mirom Marković.

Advokati i sudije će imati pune ruke posla!

Reklame

Ostavite komentar