Estradni razvodi: Leto, vreme za raskide!

Izvor: Press online
Postavljeno 10 Aug 2010

Ovog leta ljubavne veze su prekinuli Mina i Igor Kostić, Aleksandra Radović i Aleksandar Zeremski, Nikolina Pišek i Kristijan Curavić, Miodrag Kostić i Mia Zečević, Ana Nikolić i Dalibor Matić.

Vreli letnji dani doneli su krahove dugogodišnjih estradnih romansi. Među onima koji su prekinuli ljubavne veze su Mina i Igor Kostić, Aleksandra Radović i Aleksandar Zeremski, Nikolina Pišek i Kristijan Curavić, Miodrag Kostić i Mia Zečević, kao i Ana Nikolić i Dalibor Matić.

Psiholog Aleksandra Janković, koja je dobro upućena u estradne prilike, tvrdi da se letnji godišnji odmori mnogih parova pretvore u horor film, jer se tada suoče sa realnošću i nestankom emocija.

- Odmori su visokoprovokativni faktor za parove, jer kada izađu iz uobičajene svakodnevice i negde odu sami, često shvate da su emocije nestale. Tada nastupa suočavanje sa realnošću i iznenađenje da partnera doživljavate kao cimera. Tako se dugoočekivani lepi trenuci pretvore u horor film. Letnji odmori su dobra šansa da se prevaziđe kriza ili da se okonča veza koja ne funkcioniše – kaže Jankovićeva.

Ona analizira zašto javne ličnosti izbegavaju da govore o ljubavnim neuspesima.

- Prija im da govore kada im se dešavaju lepe stvari, a kada dođe kriza, izbegavaju javna pojavljivanja. Problem javnih ličnosti je što svi oni imaju narcističke potrebe – zaključuje Jankovićeva.

Reklame

Ostavite komentar