Firči: Bojanić je Đusu namestio batine

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 18 Aug 2010

Čim je objavljena vest da je reper Ivan Ivanović,poznatiji kao Đus, brutalno pretučen u Beogradu, krenule su spekulacije da sa ovim incidentom može biti povezan Miloš Bojanić, sa kojim je mladi muzičar bio u sukobu tokom učešća na ‘Farmi’.

Prema nekim navodima, pobedniku ‘Farme’, zbog kog je Đus napustio rijaliti, nije se dopala pesma u kojoj je nazvan ‘goveđom glavom’. To je bilo sasvim dovoljno da reperu namesti batine, smatra Ivan Fece Firči.

„Javili su mi da je trenutno dobro i da je kod kuće, ali nisam još uvek upućen u detalje. Apsolutno se ne bih iznenadio da Miloš Bojanić stoji iza ovoga jer je u poslednje vreme dosta pretio svima, a ne samo njemu. Sami zaključite… Kada neko preti i to se desi, fakat sve je jasno!“ rekao je bivši bubnjar EKV-a za ‘Alo’.

Miloš Bojanić, koji se trenutno nalazi na odmoru u Crnoj Gori, odlučno demantuje svoju povezanost sa Đusovim prebijanjem.

„Đus je meni bio drag momak kada je ušao na „Farmu“ i ja sam ga dočekao kao svoje dete, ali je svojim komentarima to uništio. Ja sam, inače, svoje fanove pozvao da se ne obračunavaju ružnim rečima, a kamoli fizičkim kontaktom. Naučen sam da se ne obračunavam pesnicama već mudrošću, kao što je Njegoš rekao. Nadležni organi će ustanoviti ko je to uradio i zašto, ali Đus je problematičan kada popije, a ja nisam upućen u njegove račune u Beogradu. Žao mi je zbog toga što mu se dogodilo, a što se tiče Firčija, njemu ću se izviniti što sam u jednom intervju rekao da su njegovi tata i mama zlostavljali Srbe. Ne, to su bili njegov deda mađarski Ciganin i baba katolkinja iz Knina, koji su 1942. godine uništavali Srbe. A to da sam ja kriv što je mali pretučen, to cela nacija zna da nije istina. Ja sam na „Farmi“ bio najjači i mogao sam sve da ih bijem, ali moja filozofija je da pamet caruje,“ rekao je pevač.

Reklame

1 komentar

  1. slavica said on 19/08/2010 at 13:37

    POZDRAV DJUSU I BRZO OZDRAVLJENJE!!!!ORTODOKSNA SELJACINA BOJANIC JE SIGURNO KRIVAC ZA TO<A POSTO JE SA DIJABOLICNIM MOZGOM <TO SVE SMISLJA ONA ULICARKA NJEGOVA MLADJA OD NJEGA  40  GODINA KAKO BI OBEZBEDILA SEBI FOTELJU KOJU JE ZAMENILA ZA BABASERINU STOLICU U TRECERAZREDNIM KAFANAMA!S5KK

Ostavite komentar