Gola Dunja Ilić !?

Fotke postavljene 03 Aug 2010


Mlada pevačica, spisateljica i kolumnistkinja portala Opera17 Dunja Ilić na svom Facebook profilu postavila je provokativne fotografije nastale na trodnevnom odmoru u Makedoniji.

Pevačica se nije libila da među fotografijama postavi i one najslobodnije i najprovokativnije nastale u vrlo intimnim trenutcima.

- Da, provela sam nekoliko dana u Makedoniji. Želela sam malo da se odmorim od Beograda a posetu Skoplju sam iskoristila i za neke poslovne pregovore. Inače obožavam Skoplje i kad god mi se pruži prilika odem tamo da se odmorim i uživam - kaže Dunja za portal Opera17, a na pitanje zašto je okačila svoje provokativne fotografije na Facebook odgovara:

- Što, jesu li loše (smeh). Ne stidim se sebe i svog tela i ne bih rekla da su provokativne. Mnogi postavljaju svoje slike sa letovanja u kupaćim kostimima, a na ovim mojim se ne vidi ništa više od onog što bi trebalo da se vidi. Nastale su vrlo spontano, kao obična zezancija i koliko sam primetila moji prijatelji na tom sajtu odlično reaguju na njih, tako da ne mislim da sam uradila nešto loše - završava Dunja.

Izvor: Opera-17.com


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar