Goran Ivanišević zbog dugova ostao bez jahte

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 04 Aug 2010

Bivši hrvatski teniser Goran Ivanišević ostao je bez svoje više od dva miliona evra vredne jahte “sansiker predator 72″, koju je, zbog neplaćanja lizinga, zaplenila kompanija “Hipo lizing Kroacijen”.

Tek dve godine stara jahta, nazvana “Amber”, od danas je u zvaničnoj ponudi prodaje u “Jadran jahti”, sestrinskoj kompaniji “Hipo lizinga”.

Luksuzna crno-bež jahta zaplenjena je, kako nezvanično saznaje zagrebački “Jutarnji list”, zbog problema s otplatom mesečne rate lizinga, koja je navodno iznosila vrtoglavih 12.000 evra.

Jahta je duga vise od 22 metra, široka gotovo 5,5 metara, ima četiri kabine i opremljena je najsavremenijim navigacionim uređajima, ali i mašinama za pranje sudova i veša, frižiderom i zamrzivačem.

Ivanišević nije bio dostupan za komentar, a u “Hipu” nisu hteli da komentarišu vest, štiteći bankarsku tajnu. Potvrda da je reč o jahti Gorana Ivaniševića došla je u vidu zvanične ponude za prodaju, gde se na fotografiji jasno vidi ime jahte, nazvane po Amber-Mariji, ćerki Gorana i Tatjane Ivanišević.

Ovaj neugodni događaj nastavak je učestalih špekulacija o tome da je porodica Ivanišević već neko vreme suočena sa finansijskom krizom.

Reklame

Ostavite komentar