Jelena Karleuša hranom truje Duška

Izvor: Kurir
Postavljeno 24 Aug 2010

Karleuša tako dobro kuva da Duško Tošić posle svakog ručka kasni na trening. Ne može čovek da se odvoji od WC šolje!

Kad se ženio, verovatno nije ni razmišljao o njenim kulinarskim veštinama. Sad mu je kasno. Ček, ček, da se još jednom napregne.

- Duško se često žali na stomačne probleme. Kaže da mnogo voli da gleda svoju suprugu dok kuva u halterima i da mu tad automatski proradi apetit. Međutim, čim pojede špagete „a la Karleuša“, trči u klonju – priča Kurirov sagovornik blizak estradno-fudbalskom paru.

Prvotimac Crvene zvezde je svojoj „seksi kuvarici“ nedavno za njen rođendan kupio ultra fensi kuhinju marke „gorenje“ u crno-beloj boji. Čak je sve elemente ukrasio „svarovski“ kristalima u nadi da će Jelena još više vremena provoditi sa varjačom kada se budu uselili u novi dupleks i da će napokon naučiti da kuva. A ne da pusti Dule čuči po čitav dan.

- Ne znam odakle vam to da loše kuvam?! Moj muž se ne žali i uvek sve pojede! Vi iz Kurira baš hoćete da me ocrnite! Spremiću vam svoj specijalitet – polukuvane špagete sa džigericom, pa da se uverite – poručila nam je JK.

Hvala, nismo gladni. A mi ćemo poručiti Delijama: Ako Duško igra loše, a uz to izgleda ko da se us.. o na terenu, nemojte mu zameriti. Verovatno mu je Jelena opet spremala ručak.

Reklame

Ostavite komentar