Jovana i Srđan ostaju bez posla!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Aug 2010

Voditeljski par Jovana Janković i Srđan Predojević uskoro bi mogao da se nađe u nebranom grožđu jer su vlasnici Televizije „Pink“ doneli odluku da i u jesenjoj šemi jutarnji program vode Minja Miletić i Vlada Stanojević. Kako „Alo!“ saznaje, dva tandema će se međusobno smenjivati, što će došljacima sa RTS-a značajno smanjiti obim posla, a samim tim i zaradu:

- Kada su Jovana i Srđan otišli na odmor, čelnici Televizije „Pink“ morali su u rekordnom roku da im nađu zamenu, pa je izbor pao na Minju i Vladu. Iako su u početku bili skeptični kako će gledaoci reagovati na ovu promenu, vrlo brzo se ispostavilo da je mladi par sasvim adekvatna zamena i da je bez problema održao dobar rejting jutarnjeg programa. I kasnije, kada je Minja otišla na odmor, a došla Gordana Uzelac, tendencija dobre gledanosti se nastavila, pa je u vrhu „ružičaste“ televizije odlučeno da podmlađena ekipa nastavi da i od jeseni budi višemilionski auditorijum – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor i dodaje:
- Jovana i Srđan treba zvanično da se vrate sa odmora 30. avgusta, a pre toga će imati sastanak sa Mitrovićima na kojem će im biti predočen plan za jesenju sezonu i ponuđen novi ugovor sa umanjenom sumom, u skladu sa brojem radnih dana – zaključuje naš izvor.
Potvrdu da će Predojević i Jankovićeva dobiti pojačanje od jeseni dobili smo i od Vlade Stanojevića:

- Koliko ja znam, Minja i ja ostajemo u jutarnjem programu i u novoj sezoni, a ovih dana bi trebalo da imamo sastanak sa čelnicima „Pinka“ u vezi sa tim. Postoje dve opcije: da ostanemo da radimo program tokom vikenda ili da se sa Jovanom i Srđanom menjamo iz dana u dan. Videćemo šta će biti odlučeno – rekao nam je Vlada.
Sa druge strane, Jovana Janković nije želela da komentariše naša saznanja:
- Ja sam na odmoru, tako da ne bih sada to komentarisala – bilo je sve što nam je rekla lepa voditeljka.

Reklame

Ostavite komentar