Karići oterali JK sa splava

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 17 Aug 2010

Da se strasti između porodice Karić i Jelene Karleuše nisu stišale, i da stare rane još uvek bole, dokaz je nedavna situacija na beogradskom splavu “Freestyler”.

Pevačica je htela da sa društvom prošlog vikenda proslavi rođendan svog portparola Zorana Birtaševića na beogradskom splavu, za te potrebe rezervisala je centralni separe. Međutim u toku večeri pojavio se brat Jeleninog bivšeg supruga Bojana, Nebojša Karić i zahtevao baš to mesto. Pošto je pomenuti gospodin redovan gost ovog splava menadžer nije mogao ništa drugo nego da ustupi separe Karićima. Kada je menadžer splava Vladan Tomović kontaktirao JK i pitao je da li će doći i da su joj ostavili pomoćni separe, pevačica je rekla da ona nezna o čemu priča i da je možda njen portparol zvao u svoje ime, pozvavši se na nju.

Mladi Zoran je na kraju rekao: “Ne dolazimo! Želeo sam da sa društvom proslavim rođendan, a ne da vi javljate i uznemiravate Jelenu…“

Kada sledeći put bude birala portparola možda će organizovati nešto slično nalik na rialiti “Desna ruka” gde će detaljno moći da ispita sve sposobnosti kandidata.

Reklame

Ostavite komentar