Katarina Radivojević opet pokazala gole grudi

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 27 Aug 2010

Naša popularna glumica Katarina Radivojević velika je pristalica nudizma i već je navikla srpsku javnost na golišave paparaco fotografije koje dospevaju u medije svakog leta.

Ove godine atraktivna Zone razgolitila se na plaži Frkanjna hrvatskom ostrvu Rab, gde je letovala. Skidanje gornjeg dela bikinija spremno su dočekali lokalni paparaci, ali i prisutni na plaži koji su ceo dan posmatrali zgodnu glumicu koja se sunčala na ležaljci i uživala u belom vinu. Alkohol joj je toliko prijao da je u jednom trenutku uzela kiblu sa flašom i ponela je sa sobom, na iznenađenje svih.

„Svi su zinuli od čuda kada su je videli da bez pitanja odnosi kiblu sa flašom,“ rekao je izvor ‘Kurira’ i dodao: „Katarina je čitav dan ispijala piće sa prijateljima. U društvu se našla i jedna žena sa maloletnim detetom, ali glumicu to nije predstavljalo problem da skine gornji deo kupaćeg i pokaže svoje bujne grudi.“

Radivojevićeva se golišava sunčala i kupala na javnoj plaži, iako je nudistička svega pedesetak metara dalje. Verovatno nije želela da plati ulaz 10 evra, konstatovali su mediji uz zaključak da se ostali kupači sigurno nisu bunili zbog Zonine golotinje.

Reklame

Ostavite komentar