Ksenija Pajčin kao anđeo

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 10 Aug 2010

Večna kuća Ksenije Pajčin na Novom groblju u Beogradu, uoči obeležavanja šest meseci od ubistva, dovršena je postavljanjem fotografija tragično preminule dens pevačice. Tokom proteklog vikenda, majka Ljubica i Ksenijine najbliže drugarice pripremile su grob za pomen i tada su i postavljene slike sa obe strane spomenika.

Na licu mesta smo zatekli sveže uramljene fotografije na kojima je Ksenija sa prednje strane spomenika odevena u belo, dok je sa druge strane ovekovečena sa kapuljačom na glavi, sa setnim pogledom.
- Kao anđeo je – mogli su se čuti komentari prolaznika na groblju, kada su opazili ukrašen grob preminule pevačice.

- U subotu su bile Ksenijina majka i nekoliko drugarica, čistile su grob, donele sveže cveće i postavljale slike. Od samog početka planirano je da na spomeniku pevačice stoje njene nove fotografije, koje će je predstavljati svežom i lepom, kakva je oduvek bila. Ne želimo da imamo taj osećaj da više nije među nama. Znam da je neuobičajeno za spomenike, ali ona je bila mlada i energična, zato hoćemo da tako bude predstavljena, nažalost, i na ovom mestu. Ove dve fotografije govore dovoljno same po sebi – rekao je za naš list jedan od Ksenijinih najbližih prijatelja, koji je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

Reklame

1 komentar

  1. sanja said on 11/04/2011 at 10:30

    ksenija je bila najlepsa pevacica na estradi i zao mi je sto je tako mlada preminula ona ce za mene ostati i dalje najlepsa pevacica na estradi

Ostavite komentar