Lotar Mateus: Roditelji me se stide

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 20 Aug 2010

Lotar Mateus, koji je nedeljama u centru pažnje nemačke javnosti zbog toga što ga je supruga Kristina Lilijan prevarila sa biznismenom iz Monaka, kaže da ga se roditelji stide zbog ove afere.

U intervjuu za nemački magazin „Stern“ Mateus je ispričao da je tužan zato što je povredio svoju porodicu, ali i da je besan zato što se mediji toliko bave njegovim privatnim životom.
- Ne mogu da kažem da trenutno previše uživam u svom životu. Svi ti tekstovi su brutalni za moje roditelje – oni su jednostavni, časni ljudi i kada idu u kupovinu na svakom koraku ih dočekuju prezrivi pogledi i ogovaranja. Žao mi je zbog njih i s punim pravom se stide svog sina. S obzirom na to kakav život vodim, život džetsetera, i to kažem bez ikakvog ponosa, ništa ne mogu da zamerim ocu i majci i mogu samo još jednom da im se izvinim – izjavio je utučeni Mateus koji je dodao da je zbog svojih privatnih problema ostao i bez mesta selektora fudbalske reprezentacije Kameruna.

- Moj posao u Kamerunu je propao zato što je predsednikova supruga, koja me je tamo dovela, saznala za priču – rekao je nekadašnji trener Partizana.
Da podsetimo, skandal je izbio sredinom jula kada su nemački mediji objavili slike sa Sardinije na kojima se vidi Mateusova četvrta supruga, ukrajinska manekenka Kristina Lilijan, u vrelom zagrljaju sa muškarcem za koga tabloidi tvrde da se zove Mateo, kao i da je biznismen iz Monaka.

Reklame

Ostavite komentar