Luna Đogani: Volela bih da opet budu zajedno !

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 04 Aug 2010

Starija ćerka Anabele i Gagija Đoganija želi da se njeni mama i tata pomire, ali ovu ideju ne čuva samo za sebe, već je zdušno deli sa svojim prijateljima na internetu.

Naime, Luna na svom „fejsbuk“ profilu vodi kampanju o pomirenju roditelja, koji su se rastali pre oko godinu dana. Iako Anabela u medijima priča da njene ćerke obožavaju novog maminog dečka Mladena Radulovića i da se dobro slažu sa njim, starija mezimica para Đogani ne krije želju da joj mama i tata ponovo budu zajedno. Tako Luna na svom profilu redovno kači fotografije Anabele i Gagija iz doba kada su bili srećni u ljubavi, pa tako i pruža svoju podršku grupama poput „Svi koji misli da su Anabela i Gagi najlepši par i da treba da se pomire“ koja već ima 1.023 člana.

Izgleda da Anabelina ćerka nema ništa protiv Mladena, ali tatinu ljubav ne može ništa da zameni pa zato daje sve od sebe i na sve načine pokušava da ih pomiri.

Reklame

2 komentara

  1. Jasmina said on 06/08/2010 at 20:33

    Luno! zar se tako svojoj napacenoj, tucenoj, ponizenoj i varanoj majci zahvaljujes??? Zelis da je opet vratis u taj horor!!! Pa, kada ti nije milo sto ti je tvoja dobra majka konacno srecna, preseli se kod “dobrog” tate Gagija!!! Majka je samo jedna, ati si joj Luno ovim postupkom plunula lice!!!

  2. Milica said on 25/03/2014 at 18:55

    Nek se pomire,Luna upravu si..:)

Ostavite komentar