Maja Marijana: Učim od Dragane Mirković

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 14 Aug 2010

Ovih dana, Maja Marijana ima probleme sa nogama. Izlazeći iz lokala svog prijatelja u Modriči, saplela se, pala i povredila nogu. Sad joj suprug Mladen stavlja obloge i kamuflira modrice.

- Bio je mrak, konobar je ugasio sva svetla u bašti. Pevala sam te noći u tom lokalu, pa smo Mladen i ja ostali da malo predahnemo, pošto su gosti otišli. I eto, sapletoh se i padoh. Ne znam da li da se smejem ili da plačem od muke. Sreća da ništa nisam slomila.

Da vas muž nije sapleo?

- Još nije dotle došlo! Jeste da umemo da se sporečkamo, ali nije došlo dotle da jedno drugom podmećemo noge. Često me kritikuje, ali sve to ulazi u bračni staž.

Šta vam muž najčešće zamera?

- To što mora da me podseća gde živim! Ja to često zaboravim. Naravno, u određenom smislu. Eto, uskoro treba da snimim spot za pesmu “Haos”. Na svakom gostovanju je pevam po nekoliko puta. Imam neke sjajne ideje za taj spot. Kada sam ih izložila mužu, skočio je: “Ženo, da te podsetim, živimo u Srbiji, a ti mi pričaš o spotu koji bi koštao nekoliko desetina hiljada evra. Da li si poludela?” Naravno, u pravu je, ali ja bih sve najbolje.

Nećete valjda sad da se žalite da ste siromašni?

- Niti ću da se žalim, niti ću da se hvalim jer je to neukusno i neprimereno. Meni je muka od kojekakvih lupetanja po novinama i nisam od tih koji na naslovne strane stižu skandalima i prepucavanjima. Imam dve ćerke i zar da ih brukam? Zar da dam povoda da im se u školi smeju zbog majke koja se slikala gola, dozvolila da joj ispadnu grudi ili primenila frajera? Taman posla, pre bih crkla.

Zar takav stav nije “demodiran”?

- Neka misli i priča ko šta hoće, ali sa mnom je tako! Šta fali Dragani Mirković? Samo gledam šta i kako radi ona i učim. Ona je najbolji primer za to kako se zvezda može postati bez skandala. I ne samo postati, nego i opstati.

Učim od nje, gledam šta radi, kako se ponaša, divim se njenoj prizemnosti i normalnosti. Dobro, jeste mi velika prijateljica, ali ne hvalim ja nju zbog toga.

Kada ćete već jednom “razvezati jezik” i progovoriti o svemu što na estradi znate?

- I taj dan će doći. Neću ništa da najavljujem, ali kad ja budem otvorila dušu. Za sada, mudro ćutim. Što znam, ne znam, što vidim, ne vidim. Svega i svačega sam se na estradi nagledala, bezbroj puta sam se razočarala u ljude. Znam mnoge tajne. Ali, ne treba niko da se mene plaši jer nisam osvetoljubiva.

Reklame

Ostavite komentar