Marija Kilibarda letovala sa sestrama

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 26 Aug 2010

Popularna voditeljka Marija Kilibarda nedavno se vratila sa Tenerifa, gde se odmarala u društvu sestara Jovane i Olivere. Pošto je sa dečkom Ognjenom Kajganićem letovala na crnogorskom primorju, odlučila je da poseti popularno vulkansko ostrvo na kojem su snimani filmovi „Ratovi zvezda“.

- Bile smo smeštene u luksuznom hotelu „Regency Country Club“, koji važi za najbolji na ostrvu – kaže Marija Kilibrda, dodajući da se na Tenerifima provela „penzionerski“. – Ustajala sam u sedam ujutru i odlazila na spavanje u ponoć. Posetile smo delfinarijume u zabavnim parkovima, a išle smo i u šoping. Nismo propustile ni flamenko, a videle smo i ostatke vulkana Teide.

Ovih dana se spekuliše da su čelnici TV Košava uputili Mariji „nepristojnu ponudu“ da pređe u njihov tabor, ali atraktivna voditeljka to demantuje:

- Ma, kakav prelazak na Košavu?! Zaposlena sam na RTS, gde se uveliko priprema jesenja programska šema, ja ću verovatno, voditi novu emisiju, koja svakako neće imati veze sa sportom. Ja sam „zabavnjak“ i ostajem u tim vodama.

Reklame

Ostavite komentar