Milan Stanković tuži Grand jer želi da raskine ugovor!

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 01 Aug 2010

Naš ovogodišnji predstavnik na „Evrosongu“ angažovao je advokata sa zadatkom da obori sporni ugovor koji je ovaj pevač potpisao kada je ušao u finale takmičenja „Zvezda Granda“!



- Višemesečni nesporazum između Saše Popovića i Milana Stankovića, koji je počeo nakon njegovog povratka iz Osla, najverovatnije će imati sudski epilog! Nakon izjave čelnika „Granda“ da će Milan „ili poštovati ugovor ili prestati da se bavi tim poslom“, mladi pevač je odlučio da angažuje advokata i pravdu potraži na sudu! Već na prvom sastanku koji su imali, pravni zastupnik mu je rekao da, bez obzira na to što je pevač stavio potpis na ugovor, on vrlo lako može da se proglasi ništavnim – priča dobro obavešten izvor blizak mladom pevaču.

Porodica je izvršila pritisak na Milana da uzme advokata jer vreme prolazi, a on bez dozvole „Granda“ ne sme da prihvati nijedan poziv za nastup:
- Saša je stavio Milana na led posle „Evrosonga“ i rekao da će tek u septembru da odluči šta će sa njim biti. Za to vreme dečko mora od nečega da živi. Niko nema pravo da mu zabrani nešto što je našim Ustavom zagarantovano svakom građaninu ove zemlje. Zato je Milanov advokat kontaktirao sa Sašom Popovićem i dao mu je rok tri dana da odluči da li će sporazumno raskinuti ugovor ili će to morati da uradi kada se predmet nađe u sudnici – objašnjava izvor dnevnog lista “Alo“.

Prvi čovek „Granda“ bio je zatečen pozivom Milanovog advokata jer se nije nadao da će neko od „njegove dece“ odlučiti da tako nešto preduzme, a ne da čeka da mu on određuje dalju sudbinu.
- Saša je poslao advokatu poruku u kojoj ga je obavestio da je na odmoru do 20. avgusta i da će posle toga da razgovaraju o Milanu i ugovoru, a do tada je zamolio da tužbu još ne predaje sudu – zaključuje izvor.

Reklame

Ostavite komentar