Milića Vukašinovića supruga izbacila iz stana

Izvor: Kurir
Postavljeno 22 Aug 2010

Planinka – Nina Rajković, žena poznatog rokera, izbacila muža na ulicu i prijavila ga policiji zbog zavođenja maloletnica

Marš iz kuće, pedofilu jedan! Roker Milić Vukašinović završio je na ulici, jer ga je njegova žena Planinka Rajković izbacila iz stana u kojem su zajedno živeli.

Revoltirana njegovim švalerisanjem preko Fejsbuka, o čemu je Kurir prvi pisao, Nina je zaključala vrata njihovog doma. Da zlo bude još veće, ona je optužila Vukašinovića za pedofiliju i oduzela mu laptop kako bi ga odnela u policiju.
- Istina je da sam isteran iz kuće – kaže Milić i dodaje:

- Došao sam kući oko pola 11 i zatekao ključ u bravi. Nina mi nije dala ni kozmetiku da uzmem. Morao sam da iznajmim drugi stan. Poludela je što sam pravio aluzije nekoj ženskoj na internetu. Još mi je rekla da je odnela moj kompjuter u policiju. Hoće da me tuži za pedofiliju, zato što sam komentarisao neku devojku. Devojka je ‘90. godište, ima 20 godina. Ako je to pedofilija, dabogda ja bio pedofil celog života – završava poznati roker.

Doktor za rokenrol je postao doktor za sajber seks, koji će mu, izgleda, doći glave. Ako zaglavi u mardelju, može da se oprosti od Fejsbuk ljubavisanja. Ostaće mu samo Desanka.

Reklame

Ostavite komentar