Milićeve perverzije na Fejsbuku

Izvor: Kurir
Postavljeno 11 Aug 2010

Milić Vukašinović na internetu vodi ljubav sa izvesnom Antonelom Hamburg iz Nemačke.

Roker i tekstopisac Milić Vukašinović na Fejsbuku intenzivno vodi sočne erotske razgovore sa ženom koja se predstavlja kao Antonela Hamburg.

I to ne krije! Iako ima već 60 godina, on svoju strast sa pomenutom plavušom, koja je udata i živi u Nemačkoj, ispisuje na zidu svog profila, tako da bukvalno svi mogu da pročitaju. Pa čak i njegova rodbina i kolege koji su se našli među 2.300 prijatelja, koliko ih Mića ima na ovoj društvenoj mreži.

Ako i pored prisustva toliko bliskih mu ljudi bude sumnjičavaca koji će reći da se možda neko lažno predstavlja u njegovo ime, “doktor za rokenrol” se potrudio da odagna sve sumnje. Kratko je napisao:

“Ovo je moj jedini, pravi profil na Fejsbuku, a postoje još tri, čije sam fotografije pod kojim se vode stavio na njall, kao i svoje umjetničko ime, odmah do zvaničnog, i ko slučajno ode na ona tri lažna i ko se zajebe, krmače se najebe”.

Kako Milić i Antonela dočekuju zore, pročitajte i sami. A njegova nevenčana supruga Nina Rajković u to gluvo doba verovatno spava blaženim snom. Dok je ova priča totalno ne razbudi.

Slatka ti je mokraća, ljubavi

Deo razgovora između Milića Vukašinovića i Antonele Hamburg vođen u subotu oko pet sati ujutro prenosimo vam uz izvesna redakcijska skraćenja.

Hamburg Antonella: Uh, gorim dragi.. tako je vruće… bit će sokić jako vruć…

Milić Vukašinović: Neka će, srkaću da se ne opržim, pi.. o moja vrela.

Hamburg Antonella: Dala bi ti i zadnju kap ljubavi, toliko te volim, pa uzmi na koji način najviše voliš, meni će u svakom slučaju bit lijepo.

Milić Vukašinović: Oooh, srećo draga, da nije ovo previše za njall, a u stvari nas dvoje treba da snimimo jedan obrazovni pornić na DVD i da on bude glavni udžbenik za seksualno obrazovanje u školama, uuuh, jeb’o školu, tako ga dobro jašeš, srećo, za izludjet.

Hamburg Antonella: Izbrisat ćemo to pokvareno s njalla kad svršimo ljubavi, a ja još malo… prsti su već jako mokri, dragi… hoću da ih zajedno ližemo.

Milić Vukašinović: Gurnućeš mi ih skroz usta da ih dobro posisam, sav tvoj sokić sa njih, srećo, hoću da progutam… evo, blizu je to… blizu… srećo… bliiizuuu… aaajjjj…

Milić Vukašinović: Uzimam, srećo, halapljivo ližem sokić tvoj, genetiku tvoju gutam, srećo.
***

Milić Vukašinović: Uuuh, kako sam svršio, srećo, sad ću da te ližem natenane, ljubavi, svu slast ću da ti poližem i sa prstiju i dole sa izvorčića direktno, slobodno mi sjedni na usta, da bolje izađe, ljubljena moja.

Hamburg Antonella: Eto dragi, sva drhtim, curim, daj mi usta da ti ih napunim… ups… moram malo i da piškim, ljubavi…

Milić Vukašinović: Slatka ti je mokraća, ljubavi, sa tim ukusom u ustima ću da zaspim, srećo, vidimo se danas, pišuljo moja slatka.

Hamburg Antonella: Mmm, ljubavi, ludiš me… spavaj lijepo i do kasnije… al’ briši ti ono što nije za njall, dragi… laku noć.

Milić Vukašinović: Laku noć, pišuljice moja slatka, a sve je ovo za njall, neka se uče.
A onda je prekjuče Antonela krenula na put.

Hamburg Antonella: Ljubavi, ja polazim. Ljubim te.

Milić Vukašinović: Ljubavi moja, sada sam ustao sa ukusom tebe na usnama… Ja te neću previše bezobrazno ljubiti, pogotovo ne intime tvoje između nogu, slupaćeš se, ljubljena moja putujuća draga.

Reklame

Ostavite komentar