Miloš Bojanić na jahti zaliva Minu i Draganu šampanjcem

Izvor: Kurir
Postavljeno 25 Aug 2010

Kad Lošmi gosti, prska na sve strane! Stigle su mu jedine drugarice sa Farme – Mina i Dragana. Kako je Kurir već najavljivao, odsele su u njegovom hotelu u Baošićima, a glavna uživancija im je krstarenje Bojanićevim brodićem.

E, tu se tek domaćin pokazao. Izvadio je pogolem šampanjac. Dobro ga protresao. I prsnuo. Baš kako valja. Svaka čast, braćala. Mina je širom otvorila usta. Od iznenađenja, valjda. A bele kapljice su završile na njenom bujnom poprsju. Dragana je samo blago okrenula glavu. Da joj ne nakvasi cvikere. Potom su se sve troje kucnuli. Zajedno.

E, da… Obratite pažnju šta piše na boci šampanjca. „Moet“, nego šta! A Nemanja Stevanović je kukao kako ga nije mogao priuštiti balerini dok su bili u vezi. Sad se Miloš češka srednjim prstom ispod nosa.

Reklame

1 komentar

  1. Cune said on 25/08/2010 at 15:21

    E, baš volim! Zainat dušmanima i ostalim luzerima, neka vide kako uživa pravi srpski domaćin kada nešto slavi i časti! A ti, Maco – razgaljuj pijane pivopije i rakijaše u smrdljivoj Guči, a ti zli Firči – živi od ribe koju uloviš pored tudje kuće u Krčedinu i hrani se na račun svoje glupe devojke, a ti propala Majo – rmbači i krpi rupe na svom kućerku jer svi vi niste sposobni ni koliko Milošev mali prst!
    Uživaj majstore. zaslužio si, rasturio si bagru neradničku! Neka nauče da rade. 

Ostavite komentar