Mina Kostić: Đus laže !

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 20 Aug 2010

Izjava koju je nedavno pretučeni reper Ivan Ivanović Đus dao, a u kojoj kaže da njegova sestra Mina Kostić nije zvala ni njega ni njegovu majku da bi se raspitala u kakvom je stanju posle napada, šokirala je folk pevačicu.

Kostićeva, na koju se brat naljutio jer nije stala na njegovu stranu nakon što je izbačen s farme zbog maltretiranja Miloša Bojanića, kaže da nije teško dokazati ko u ovom slučaju laže jer postoji zabeležena lista poziva u mobilnom telefonu.
- Ne lažem da sam ga nazvala, nego Ivan laže da nisam. Čim sam te večeri čula šta se dogodilo, zvala sam ga više puta na mobilni, ali je bio isključen. Ujutru sam ga pozvala i na kućni telefon, javila se njegova majka Vesna i rekla mi da je dobro, da su novinari sve naduvali i da pije kafu. Pošto sam se pakovala za odlazak na more i veoma sam žurila, nisam insistirala da ga lično čujem, osim toga, smatrala sam da nema svrhe da ga dodatno i ja uznemiravam i da treba da se odmara i oporavlja. Sigurno u njegovom telefonu postoji lista poziva s mog broja, tako da ne može da tvrdi da ga nisam pozvala – kaže za „Alo!“ Mina Kostić, koja se trenutno sa ćerkicom Anastazijom i drugaricom s farme Draganom odmara u kući Miloša Bojanića. Ona kaže da je i njena pomajka Duda zvala da se raspita za Đusovo zdravlje i da su obe plakale kada su čule šta mu se dogodilo.
- Bog mi je svedok da ne lažem. Nek pita svoju majku da li smo pričale s njom ili ne. Nije mi jasno zašto mu nije rekla, ili jeste, a on laže – čudi se naša sagovornica.

Reklame

1 komentar

  1. Felastinos said on 26/08/2010 at 19:14

    Ciganka glupava… Jasari

Ostavite komentar