Moda – Senzualne i bosonoge

Izvor: RTS magazin
Postavljeno 14 Aug 2010

Inspirisani senzualnim izgledom Brižit Bardo iz mlađih dana, kreatori modne kuće “True Religion”, poslali su bosonoge manekenke na pistu sa hipi trakama i maramama. Kupaći kostimi 2011. godine biće spoj elegancije i mladalačkog izraza. Odvažne dame isprobaće i modele od teksasa.


Nijanse starog zlata, pink i tirkizni tonovi najčešće su se mogli videti na pistama tokom Nedelje mode u Majami Biču na kojoj su predstavljene kolekcije kupaćih kostima i letnje garderobe za leto 2011. godine.

Kreativni tim modne kuće “True Religion” odlučio se, međutim, za elegantne crne, teget i bež modele, kao i narandžaste, smeđe i maslinastozelene tonove.

Ipak, svetlucavi materijali i poneka šljokica zaduženi su za nezaobilazni odsjaj, kao i dugačke ili glomazne ogrlice i drugi komadi nakita.

Verni osnovnoj delatnosti kuće “True Religion”, dizajneri su teksas platno uvrstili i u kolekciju predstavljenu u Majamiju.

Kratka jakna bez rukava nije bila jedini predstavnik džins modela, a jednodelini kupaći kostim sa prorezima nedvosmisleno je asocirao na popularne iscepane farmerke.

Dizajneri tvrde da kostim, isto kao i pantalone, što se više pere postaje sve svetliji.

Metalni detalji srebrnih i zlatnih nijansi doprineli su modernom i mladalačkom izgledu modela.

Sledećeg leta trouglaste gornje delove bikinija najbolje je uklopiti sa gaćicama u obliku šortsa iste boje.

Inspirisani senzualnim izgledom Brižit Bardo iz mlađih dana, kreatori su manekenke na pistu poslali sa hipi trakama i maramama oko glave i bez obuće.

Plaža i jeste mesto gde, makar kada su u pitanju stopala, treba odbaciti sve stege i biti slobodan, to jest bosonog.

Reklame

Ostavite komentar