Na jesen novi rijaliti na Foksu – “Dođi na večeru”

Izvor: novosti.rs
Postavljeno 27 Aug 2010

Rijaliti šou „Dođi na večeru“, koji se godinama prikazuje širom sveta, zahvaljujući TV Foks na jesen stiže i u Srbiju. U ovom takmičenju, pet kuvara amatera nadmeće se u kulinarskim veštinama tako što svako mora da pripremi večeru u svom stanu i onda ugosti rivale koji ocenjuju ukus spremljenog, način serviranja i atmosferu. Pobednik je onaj koji dobije najviše poena od protivkandidata.


Kako kažu u pres službi Foksa, interesovanje za ovaj rijaliti je ogromno, što dokazuje da su gledaoci u Srbiji željni da se pred kamerama oprobaju – i kao kuvari i kao domaćini.

Iako važi pravilo da su najbolji svetski kuvari muškarci, Foksu stižu prijave u kojima su ravnomerno zastupljeni i dame i gospoda. Zainteresovani mogu da se prijave do 13. septembra – preko Foksovog sajta – a, između ostalog, treba da odgovore na pitanja koje im je omiljeno jelo, šta bi spremali gostima ukoliko bi bili izabrani, kao i da opišu prostor u kojem žive.

Iako se još ne zna šta je nagrada za pobednika, u britanskoj verziji rijalitija „Dođi na večeru“, gde je ovaj šou počeo da se emituje 2005, najbolji domaćin dobija nešto više od 1.000 evra. Narator je komičar Dejv Lamb, koji daje „začin“ sarkastičnim i oštrim komentarima.

Osim na Ostrvu, „Dođi na večeru“ je emitovan i u Francuskoj, Nemačkoj, Grčkoj, Španiji, Švedskoj, Hrvatskoj, Americi, Australiji…

Reklame

Ostavite komentar