Najlepše grudi Srbije

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 22 Aug 2010

Da su naše žene jedno od najlepših prirodnih bogatstava koje imamo, uverili su se svi oni koji su došli u petak uveče na finale izbora za „Alo!“ najlepši dekolte Srbije, na kome je za prsa ispred ostalih bila Fidanka Đorđević!

Prsata Vranjanka očarala je sve prisutne svojim prirodnim bujnim grudima, ostavivši iza sebe Katarinu Simić iz Loznice, koja je uzela mesto prve pratilje, i Novosađanku Jovanu Stojadinov, koja će tokom sledećih godinu dana nositi lentu druge pratilje.
Naš tradicionalni izbor iz godine u godinu privlači sve veću pažnju javnosti, o čemu je svedočio i podatak da se u klubu „Tajm aut“ na Adi Ciganliji još pre početka defilea nije moglo naći slobodno mesto. Neki od posetilaca priznali su nam da su doputovali iz drugih gradova samo da bi videli 25 devojaka iz svih krajeva Srbije koje su se borile za laskavu titulu. Muškarci iz publike koristili su svaki trenutak kako bi uslikali obdarene lepotice dok šetaju pistom.
Program je svojim opaskama i duhovitim predstavljanjem devojaka obeležio voditelj Zoran Kesić, koji ni u jednom trenutku nije ostao ravnodušan na grudi devojaka, koje su non-stop prolazile pored njega, kao ni na našu prvu pobednicu Moniku Kiš, koja mu je pomogla u vođenju programa.

Žiri je naglasio da nije imao nimalo lak posao i da im se zavrtelo u glavi od velikih grudi koje su imali prilike da vide, ali su na kraju doneli odluku sa kojom se složila većina članova žirija, ali i publika u klubu, što se moglo videti i po gromoglasnom aplauzu koji je Fidanka dobila po proglašenju.
Neke od takmičarki bile su razočarane nakon proglašenja, ali kasnije su u vreloj atmosferi u klubu „Tajm aut“ prebrodile poraz i uživale u žurki koja je trajala do jutra.

Reklame

Ostavite komentar