Nina Badrić: Četrdesete su najbolje godine

Izvor: svetplus.com
Postavljeno 25 Aug 2010

Nina Badrić nakom velikih koncerata koje je održala širom bivče Sfrj, rešila je da obraduje i beogradsku publiku svojim nastupom u četvrtak uveče u klubu “Cinema”. publika će imati priliku da uživa u Nininim najvećim hitovima, ona Beograđanima obećava nezaboravno veče.

Ovo će biti koncert baš po mom guštu. Muzičaru mog senzibiliteta više odgovaraju manji i intimniji prostori, gde mogu zajedno sa publikom da stvaram posebnu atmosferu. Sigurna sam da će oni koji dođu uživati zajedno sa mnom”.

Nina za septembar najavljuje novi album: “Uskoro izlazi prvi singl, verovatno će to biti moja autorska pesma koja će najaviti album. Pesme uvek pišem ili ih biram po jednom kriterijumu – da se meni svide i da ih osetim. Ako ne osećam tekst, koji mi je veoma važan, kao priču u kojoj se mogu i sama prepoznati, onda je ne mogu ni otpevati kako treba. Potpuno se uživim u svaki tekst i proživljavam ga duboko. Imam taj dar da pevam srcem. Kad uđem u studio snimim pesmu iz prve. Zatvorim oči i… uživam. Mislim da to ljudi osete i da mi možda zbog toga veruju. Jedva čekam da izađe novi album i da čujem reakcije publike. Važan je jedino aplauz”, kaže Nina i dodaje o svojim saradnicima:

“Aleksandra Milutinović je postala moj stalni saradnik. Volim njene pesme, način na koji piše i mislim da se među nama dogodila ona potrebna hemija koja je neophodna u saradnji pevača i autora.”

Početkom jula Nina je napunila 38. godina, a po njenim rečima četrdesete su tek one prave i najbolje godine za ženu: “Ma, ja vam shvatam stvari kao Meša Selimović (smeh). Trideste su godine koje se ničega ne boje, pa ni same sebe. Mislim da su četrdesete idealne – dovoljno si i mlad i star da sve ukapiraš. Neizmerno se radujem svakoj godini koja dolazi.Valjda mi zbog takvog, iskrenog stava mnogi koji me ne poznaju obično daju mnogo manje godina, najviše 32! Mladi smo onoliko koliko nam je duh mlad, a nije zanemarivo i to što su mi roditelji u nasleđe ostavili dobre gene. Moja mlađa sestra ima 33, a kao da joj je 25, pa kad se šeta sa sinom svi je uredno pitaju da li joj je to brat!”

“Obično obučem ono u čemu se dobro osećam, ali mi ponekad prilika i ambijent gde nastupam nameću određenu garderobu. Ne volim duge haljine, ali moram zbog mnogih gala koncerata da ih nosim. Privatno sam najčešće u farmerkama i mislim da mi najbolje stoje. Obično ih kombinujem uz neku dobru majicu, čizme i kožnu jaknu i u tome se osećam najseksepilnije. Kada želim da izgledam glamurozno, odlučiću se za neku haljinu ili beli smoking, uz obavezne visoke potpetice”, otkrila je Nina.

Reklame

Ostavite komentar