Olja Karleuša privedena u Hrvatskoj

Izvor: Press online
Postavljeno 16 Aug 2010

Srpskoj folkerki prekinut nastup u Novom Vinodolskom jer nije imala radnu dozvolu! Posle informativnog razgovora,policija je Olji oduzela pas š na tri dana! Vidno potresena, pevačica se tek u ponedeljak veče vratila u Beograd!

Folk pevačica Olja Karleuša privedena je u petak uveče u hrvatskom mestu Novi Vinodolski jer nije imala radnu dozvolu za nastup! Kako Press saznaje, atraktivnoj folkerki policija je oduzela pasoš, posle čega je privedena na informativni razgovor u tamošnju stanicu policije. Karleuši je pasoš vraćen tek u ponedeljak oko podneva, kada je krenula za Beograd.

- Olja je u petak oko 23 sata otpočela nastup u jednom od klubova u Vinodolskom, da bi samo posle 15 minuta došla inspekcija i zatražila radnu dozvolu, koju ona nije posedovala! Policajci koji su bili u pratnji inspekcije odmah su je odveli u stanicu, gde su joj posle kraćeg informativnog razgovora uzeli pasoš. Kako procedura nalaže, njen pasoš je zadržan na proveri, a pevačica je smeštena u svoj hotel. Da nesreća bude veća, Olja je ostala i bez honorara jer bez radne dozvole nije mogla da završi započeti nastup. Ova situacija vidno je uznemirila našu pevačicu, koja nije bil raspoložena da komentariše ovu situaciju.

- Ne dilujem ja drogu da bi me privodili kao kriminalca. Uzeli su mi pasoš u petak i pošto je bio vikend došla sam u policiju u ponedeljak da ga podignem. Ne mogu da verujem da me u ovoj neprijatnoj situaciji zovete za izjavu dok sam van zemlje. Moj profesionalizam nalaže da sačekam da se sve završi pa da tek onda dam izjavu, a vaša je slobodna volja da pišete šta hoćete – rekla je za Press Olja Karleuša, koja je tek sinoć doputovala u Beograd.

Reklame

Ostavite komentar