Poznati se baškare na tuđim jahtama

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 18 Aug 2010

Jahta je oduvek bila statusni simbol bogatih i slavnih, pa se tako i ove godine popularne ličnosti utrkuju koja će se pre i na bolju jahtu popeti. Ipak, ovoga leta se i te kako oseća finansijska kriza koja je uzela maha i u svetu vipovaca, pa tako mnogobrojne ličnosti pribegavaju paroli – snađi se.

Kako ne žele da se odreknu krstarenja na skupocenim plovilima, a nemaju dovoljno novca da sebi kupe ili iznajme jahtu, javne ličnosti se bar nakratko udomljavaju u svetlosti i sjaju tuđih.

Tako su pre nekoliko dana popularna manekenka Bar Rafaeli i njen dečko Leonardo Dikaprio viđeni na prelepoj jahti bogataša Vladimira Doronina u društvu njegove devojke a njihove prijateljice manekenke Naomi Kembel. Priča se da je Leonarda i Bar ovo letovanje toliko zbližilo da se samo iščekuje dan kada će je glumac zaprositi. Ostaje da vidimo da li će Lenardo od Naomi pozajmiti i dijamant (Naomi je nedavno bila upletena u aferu „Krvavi dijamant“, zbog čega je svedočila u Hagu) ili će se, ako ne za putovanje, otvoriti bar za verenički prsten.

Paris i Niki Hilton na „Majkrosoftovoj“ jahti

Paris i Niki Hilton nimalo nisu naivne, pa tako ovo leto provode na jahti „Tatoša“ Pola Alena, osnivača „Majkrosofta“. Ono što je posebno na ovoj jahti jeste to što je vredna čak osamdeset miliona dolara i opremljena je bioskopskom dvoranom, košarkaškim igralištem, muzičkim studiom, spa centrom, teretanom i helidromom. Razmažene bogatašice toliko su očarane lepotom broda da im se ne mili da se skoro vrate kući.

Kejt Mos pozajmila jahtu

Najpoznatija mršavica Kejt Mos je otišla i korak dalje, pa je dobro iskoristila poznanstva u svetu mode, te je bez srama posudila jahtu svog bogatog prijatelja vlasnika Filipa Grina, vlasnika „Top Shopa“. I dok ona plovi Mediteranom u 63 metra dugoj jahti i opija se skupocenim šampanjcem, njen apartman u Londonu renovira se zbog nedavne poplave. Vlasnik Grin za to vreme ne uživa u svojoj jahti vrednoj 32 miliona funti koja ima deset spavaćih soba, bioskop, bazen i džakuzi.

Tamara Eklston na jahti očevog prijatelja

Iako njen otac poseduje porodičnu skupocenu jahtu „Petara“, Tamara Eklston je odlučila da se udomi u jahti očevog dobrog prijatelja Flavija Brijatorea. Lepa bogatašica je na letovanje otišla sa svojim novim dečkom, brokerskim mešetarom Omarom Kijamijem, a društvo im pravi Brijatoreova porodica. Priča se da su sestre Eklston odlučile da ove godine ne borave na očevoj jahti zbog toga što je on tamo ugostio svoju novu devojku Fabijanu Flosi koju devojke očigledno i ne vole.

Sil i Hejdi Klum iznajmljuju jahtu

Jedan od retkih parova koji je rešio da se ne uvali na tuđu jahtu, jesu i zgodna manekenka Hajdi Klum i njen suprug pevač Sil koji plaćaju čak 50.000 funti nedeljno za iznajmljivanje jahte milijardera Vidžeja Malaja. Jahta izgleda kao palata na vodi, duga je 94 metra, a zanimljivo je da zidove duž jahte krase slike renomiranih slikara, dok se u salonu nalazi piano Eltona Džona. Bar se njih dvoje drže one narodne: „Plati pa klati“.

Madona voli Abramovičevu jahtu

Kraljica popa se ove godine baškari na jahti Romana Abramoviča, čije se bogatstvo procenjuje na 11 milijardi funti. Jahta je dugačka 58 metara, svi prozori su napravljeni od stakla otpornog na metke, a svaka spavaća soba ima bioskop. Madona je trenutno usidrena u Kanu, gde snima film „W.E.“, a u pauzi snimanja uživa sa dečkom Hezusom i decom u brojnim pogodnostima poput spa centra, bazena, dok brigu o njima vodi čak 40 članova osoblja.

Reklame

Ostavite komentar