Radost za pivopije: Počinje “Beer fest”

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 18 Aug 2010

Beogradski festival piva “Beer fest”, na kome će nastupiti 40 izvođača i na kome se očekuje oko 800.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva, počinje danas i trajaće do 22. avgusta.

Tokom pet dana festivala, nastupiće “Bajaga i instruktori”, “Riblja Čorba”, Dejan Cukić, Bilja Krstić, “S.A.R.S”, “YU- grupa”, “Legende”, “Sunshine”, kao i zvezde iz okruženja – italijanski DJ Beni Benasi, “Panktri” i “Siddartha” iz Slovenije, Neno Belan iz Hrvatske.

Prema rečima direktora marketinga Beogradske kulturne mreže Ivana Ivačkovića, bina na kojoj će se održavati koncerti u toku festivala biće jedna od najvećih ikada postavljenih na ovim prostorima.
“Festivalska bina biće široka 150 metara, duboka 15 i visoka 11 metara, dok će se za rasvetu brinuti više od 250 ljudi”, rekao je Ivačković.
U toku festivala, kao i prethodne godine, sprovodiće se kampanja “Biram da recikliram”, a štand će biti postavljen ispred tržnog centra “Ušće”, dok će, po prvi put na “Beer festu” biti napravljene dve VIP tribine, za koje će se plaćati ulaznice.
Gost ovogodišnjeg “Beer festa” biće i poznati stručnjak za PR Denis Vikloks, koji je u svojoj knjizi “Odnosi sa javnošću: Strategije i taktike” o festivalu pisao kao o primeru odličnog PR-a.
“Beogradski ‘Beer fest’ je odličan primer kako dobrim spajanjem PR-a, medija i marketinga, promocija festivala bude svake godine sve bolja”, rekao je,Vilkoks i dodao da je, osim toga, ta manifestacija primer socijalne i društvene odgovornosti.
U toku trajanja festivala, očekuje se oko 50.000 gostiju iz inostranstva, kao i desetine hiljada iz unutrašnjosti Srbije, pa će zbog toga Turistička ogranizacija Beograda (TOB) otvoriti četiri nova info pulta koji će omogućiti lakše snalaženje u prestonici, rekao je Dejan Veselinov iz TOB-a.

Reklame

Ostavite komentar