Raka Marić ispalio Seku Aleksić

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 Aug 2010

Raka Marić nije prihvatio ponudu Seke Aleksić da u narednom periodu brine o njenoj karijeri!

Svesna da je skoro svi srpski mediji bojkotuju, pevačica je molila menadžera Gorana Bregovića da joj pomogne i da svojim vezama utiče na to da se „popravi slika o njoj“, ali on je ostao pri svome. Jedino je pristao da joj organizuje koncert 23. oktobra u Areni. I to je sve što će Seka dobiti od njega.

- Raka ne želi da bude Sekin menadžer. Prihvatio je organizaciju koncerta, ali ne i širu saradnju sa Aleksićevom. Na tu odluku dodatno je uticala činjenica da je njeno pojavljivanje zabranjeno u većini medija, a on ne želi da „ispravlja krive Drine“ i da se nateže sa sedmom silom – ispričao nam je izvor blizak Mariću.

Pošto Raka važi za jednog od najboljih menadžera, nije ni čudo što je folkerka izrazila želju da je baš on „stavi pod svoje“. Kako Kurir saznaje, nije joj saopštio prave razloge zašto mu ne pada na pamet da se bakće njenom karijerom, već se pravdao kako već ima previše posla.

- Ne, neću biti Sekin menadžer. „Mjuzik star“ će joj organizovati koncert u Areni, kao i nekoliko koncerata u regionu, i to je sve. Nemam ja vremena da se bavim drugim stvarima – rekao je Marić za Kurir.
„Srpska Rijana“ će morati da u nekom drugom potraži svoju „desnu ruku“. I to što pre.

Reklame

Ostavite komentar