Raskinuli Veljko Ražnatović i Luna Đogani

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 25 Aug 2010

Iako je Ceca Ražnatović nedavno „blagosiljala“ vezu između svog sina i ćerke Anabele Đogani, njih dve ipak neće postati prije! Naime, Veljko Ražnatović i Luna prekinuli su svoju višemesečnu vezu!Mesecima se pričalo i pisalo o ljubavi dvoje tinejdžera i o tome kako ih je poznanstvo roditelja zbližilo, međutim, lepša polovina ovog para obelodanila je na internetu da nema dečka! Da poslednjih meseci ne funkcioniše sve kako treba dokazuju i Lunini statusi na „fejsbuku“, na kojem je najpre pisalo da je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, samo mesec dana kasnije veza je prešla u „komplikovanu“, da bi pre nekoliko dana usledio status „sama“.

- Tolika prašina se digla oko njihove veze samo zato što su deca poznatih ličnosti. Inače oni su obični tinejdžeri, među njima su se rodile simpatije koje su obelodanili na ovom internet servisu, što i priliči deci njihovih godina. Bili su neko vreme u vezi, ako tako možemo da je nazovemo. Sretali su se na zajedničkim proslavama i dešavanjima, pa su se tako i zaljubili jedno u drugo. Jedini problem je što su mediji sve naduvali i preuveličali. Da li će se pomiriti nikad se ne zna, ali je sasvim izvesno da su ostali u prijateljskim odnosima – rekao je dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, veza između Lune i Veljka od početka je imala podršku njihovih roditelja, pa se tako Ceca, tokom posete farmi, šalila da je kod Gagija došla da traži ruku male Lune. Ipak, po svemu sudeći, reč je bila samo o mladalačkoj ljubavi koja se završila prijateljstvom.

Reklame

Ostavite komentar