Robi Vilijams “težak” 100 miliona

Izvor: Danas.rs
Postavljeno 02 Aug 2010

Britanski pevač Robi Vilijams mogao bi da uđe u istoriju muzičkog biznisa kao izvođač sa najvišim ugovorom ikada. Izdavačka kuća RCA ponudila je Vilijamsu ugovor od 100 miliona dolara za objavljivanje sledećeg albuma i sada je samo na muzičkoj zvezdi da odluči da li će i dalje snimati za Soni ili će napraviti transfer veka.

Slavni pevač odlučio je međutim da za 18 meseci prolongira konačnu odluku o tome za koju će kuću objaviti novi album.

- Jedino što trenutno imam u planu u narednih godinu i po dana jeste turneja sa grupom Take That. Tek posle toga ću razmišljati o novom solo albumu. Jedino što sada znam je da novi album neće izaći pre Božića 2011. godine. Zato je rano pričati o bilo čemu – jedino je što je Vilijams rekao medijima.

Britanski tabloidi međutim tvrde da je Vilijams po savetu agenta Krisa Brigsa odlučio da oteže potpisivanje ugovora za novi album, odnosno da sačeka konačnu ponudu čelnika Sonija koji će u želji da ne izgube profitabilnog izvođača zavući ruku još dublje u džep.. Brigs sa Vilijamsom inače radi od početka karijere i pevač u njega ima neograničeno poverenje, a poznat je i po tome što je Džastinu Timberlejku i Šakiri takođe izdejstvovao ogromne ugovore.

Reklame

Ostavite komentar