Ronaldovo dete rodila 19-ogodišnja studentkinja !?

Izvor: slobodnadalmacija.hr
Postavljeno 17 Aug 2010

Bivša devojka fudbalske zvezde Cristiana Ronalda javno je kazala kako veruje da je njegovog sina rodila britanska tinejdžerka koja trenutno živi Americi.

U intervjuu za špansku televiziju Nereida Gallardo je objavila kako je Ronalda juniora rodila 19-godišnja studentkinja iz Londona koja  je kontaktirala putem Fecebooka i poverila joj da je trudna s igračem “Real Madrida”.

Sve se to, prema njenim rečima, dogodilo nekoliko meseci pre nego što je Ronaldo objavio kako je postao otac. Atraktivna manekenka koja se se s bivšim igračem “Manchester Uniteda” tokom 2008. zabavljala osam meseci novinarima ipak nije htela otkriti identitet tajanstvene devojke. “Ne mogu sa stopostotnom sigurnošću reći da je sve to što mi je rekla zaista istina, ali je ta devojka kontaktirala sa mnom nekoliko meseci pre nego što je javnost saznala da je Cristiano postao otac”, izjavila je manekenka.

Britanska je studentkinj navodno potpisala ugovor kojim se obvezala na ćutanje, a Nereida smatra kako je njena trudnoća bila rezultat avanture za jednu noć. Bivša Ronaldova devojka kaže kako Cristiano “ne voli koristiti kondome”, a k tome je i potpuno nespreman za očinstvo i nema vremena za brigu o detetu.

Reklame

Ostavite komentar