Sandra Obradović se vratila iz Antalije

Fotke postavljene 09 Aug 2010


Atraktivna voditeljka televizije Pink Sandra Obradović vratila se prošle nedelje sa odmora koji je provela u turskom letovalištu Antalija! Bivša učesnica rijalitija „Farma” boravila je deset dana u luksuznom hotelu u društvu drugarice!

Iako je nedavno prekinula šestomesečnu ljubavnu vezu sa „Zvezdom Granda” Slobodanom Vasićem, Sandra nije skrivala da joj samoća prija, a na plaži i pored hotelskog bazena demonstrirala je u izazovnom bikiniju svoju vitku liniju, budući da je smršala čak sedam kilograma!

Zgodna plavuša je posle Turske odmah otputovala u Budvu gde će boraviti nekoliko dana na jahti svoga prijatelja i napuniti baterije za novu radnu sezonu i još jedan serijal emisije „Ništa za sakriti”!

- Turska mi je zaista prijala i otišla sam sa namerom da se odmorim! Moja prijateljica i ja smo dane provodili ili pored hotelskog bazena ili na plaži! Po ceo dan smo se izležavale na suncu i plivale, bez želje da probamo neke „vodene sportove”. Noću smo izašle nekoliko puta, i provod je bio dobar. Ipak, najviše sam želela da se tokom odmora dobro naspavam i napunim baterije pred  septembar i novu radnu sezonu – rekla je Sandra za Press.

Izvor: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 3 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 3 slika.

Ostavite komentar