Šeherezada i Onur gledaniji i od „Pozorišta u kući”

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 02 Aug 2010

Omamljenost latinoameričkim telenovelama polako bledi, a vođstvo preuzimaju sapunice iz Turske…

Životna priča mlade arhitekte Šeherezade i njena žrtva kako bi pomogla bolesnom sinu, kao i ljubavna priča nje i njenog šefa Onura, izazvala je veliku pažnju, a Berguzar Korel i Halita Ergenca, koji tumače glavne uloge, pretvorila u prave zvezde.
- Serija od početka emitovanja obara sve rekorde gledanosti i nalazi se ispred svih ostalih stranih serija na ostalim kanalima. U kategoriji gledalaca od 18 do 49 godina, serija ostvaruje 40 odsto udela u gledanosti. Nije neskromno reći da se od prvog „Pozorišta u kući“ nijedna serija nije toliko volela – kaže za „24 sata“ Slađana Paunović, PR televizije Foks.
O tome koliko je serija popularna svedoči i to što redakciji Foksa svakodnevno stižu komentari gledalaca, pohvale i pitanja, gledaju je i stariji i mlađi, a ni muškarci nisu odoleli lepoti Šeherezade. Šeherezada je trenutno glavna tema gde god da se okrenete, kao nekada Kasandra. Ostaje pitanje da li će, poput Kasandre koja je pokrenula trend obožavanja latinoameričkih sapunica, i „1001 noć“ uraditi to isto sa turskim serijama.
- Čula sam da je serija gledana u Srbiji i to je vrlo lepo. Uloga u toj seriji donela mi je veliku popularnost. Kada je počela da se snima, imala sam samo 23 godine, tako da mi je najveća dilema bila kako da uđem u lik žene koja ima 30 godina – kaže Berguzar.
Ona i Halit su partneri i u privatnom životu, ali ljubav između njih nije došla odjednom, već postepeno.
- Poznavali smo se godinama zbog posla, neke stvari se jednostavno dese i shvatite da ste jedno za drugo. Ali kada smo na setu, potpuno je drugačije, tu nema odnosa muž-žena, čak ni kada smo iza kamera. Tada radimo naš posao – kaže Halit.
Njihova glavna zanimacija je njihov sin Ali, sa kojim provode sve slobodno vreme.

Reklame

Ostavite komentar