Seka Aleksić: Karleuša je piskavi transvestit

Izvor: iyupi.com
Postavljeno 12 Aug 2010

Aleksićeva stala u odbranu Saše Popovića i na Fejsbuku izvređala svoju ljutu protivnicu

Nije se Seka Aleksić povodom poslednjeg sukoba između Saše Popovića i Jelene Karleuše oglašavala u medijima, ali zato je na svom Fejsbuk profilu stala na stranu vlasnika „Granda“ i žestoko oplela po svojoj ljutoj protivnici.
Njihovu svađu pomno je pratila iz prikrajka, a onda je iskoristila zatišje i – udarila.
- Ovaj bahati piskavi transvestit čini sve što može ne bi li zaradila mesto na naslovnicama tabloida. Spodoba jednim zamahom uspeva da uvredi ne samo ljude sa zavidnim karijerama već i namerno ili iz čiste gluposti čitavu populaciju koja ima problema s vidom. U maniru balave tinejdžerke, ova najluksuznija srpska sirotica sve ljude koji iz zdravstvenih razloga moraju da nose naočare etiketira i vređa - napisala je između ostalog Seka.
Istina, nije upotrebila Jelenino ime, ali ko je pratio medijski rat između nje i Popovića, kada mu je poručila: „Ćoro, ne smaraj!“, sasvim mu je jasno o kome i čemu je ovo Aleksićkino pisanije. I nije prvi put da na Fejsbuku redove posveti napadu na JK.
Međutim, Sekin atak nije uznemirio prozvanu pevačicu.
- Jelena je na turneji po primorju i ne želi da daje bilo kakav marketing dotičnoj personi – poručili su iz Karleušinog PR tima.
Do neke nove prozivke.
Reklame

Ostavite komentar