Seka Aleksić na venčanju s dve venčanice

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 15 Aug 2010

Folk zvezda Seka Aleksić i Veljko Piljikić, koji će 12. septembra u beogradskom restoranu “Franš” sklopiti građanski brak, uveliko se pripremaju za “najlepši dan” u životu.

Gala svadbenom veselju prisustvovaće oko 150 zvanica, Seka će nositi dve venčanice i dve haljine, sve će biti presvučeno u belo, a iznad stolova će biti postavljeni kristalni lusteri. Mada buduća nevesta ne želi da govori koliko će svadba koštati, nije tajna da će na nju potrošiti pravo malo bogatstvo.

- Nikada nisam govorila o cenama, ciframa i brojkama, jer to smatram nepristojnim, posebno kada je reč o tako intimnom i uzvišenom činu kakvo je venčanje – kaže za “Novosti” Seka Aleksić. – S obzirom na to da je početkom septembra još toplo, na svadbi ću nositi dve venčanice i dve haljine. Ne vidim ništa čudno u tome da se mlada više puta presvuče.

Na glavi ćete imati krunu, da li ona na neki način simbolizuje vaš status na estradi?

- Od mene se uvek očekuje da budem drugačija, originalna, onakva kakva sam bila od samog početka karijere. Neću da stvaram nikakvu pompu, jer svima, koji tog dana budu uz Veljka i mene, želim da obezbedim apsolutni mir, opuštenost i priuštim veselje za pamćenje.

Reklame

Ostavite komentar