Seka Aleksić nadogradila kosu

Izvor: Press online
Postavljeno 24 Aug 2010

Folk diva Svetlana Aleksić posle učestalih promena frizure ponovo ima dugu crnu kosu, čime je vratila izgled sa početka svoje pevačke karijere.

Naime, Seki je u prethodnom periodu često polazilo za rukom da šokira javnost svojim ekstremnim frizurama, pa svi pamte njenu čuvenu čirokanu, obrijanu glavu i nagle prelaske iz plavuše u crnku. Kao najavu za svoje venčanje koje će se održati 12. septembra i solistički koncert u „Beogradskoj Areni” 23. oktobra, Aleksićeva je rešila da promeni imidž, što su sa oduševljenjem prihvatili njeni fanovi. Duga crna kosa ponovo je Seki vratila izgled koji je oduševio jači pol kada je pre šest godina na sceni „Granda” zapevala hit „E da sam muško”.

Pevačicin novi imidž svi obožavaoci će moći da vide na novim fotografijama koje će krasiti bilborde u srpskoj prestonici, kao najavu za koncert u „Areni”! Fotografije su odrađene u studiju Andreje Damnjanovića, a za uvek originalni stajling bio je zadužen kreator Saša Vidić.

- U dosadašnjoj karijeri uvek sam bila originalna, često kopirana i osporavana! Na molbe brojnih fanova odlučila sam da stavim ponovo dugačku crnu kosu! To je prava Seka i verujte da se tako najbolje osećam - rekla je Aleksićeva, koja je danas u pratnji supruga Veljka Piljikića otputovala na odmor u Egipat.

Reklame

Ostavite komentar