Seka odredila datum venčanja

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 08 Aug 2010

Seka će na vreli pesak povesti stotinak najbližih prijatelja i rođaka. Iako je svadba bila najavljivana za april, budući mladenci su odlučili da se to ipak desi početkom septembra.

“Odabrala sam Egipat jer volim tu zemlju, posebno što je blizu – let traje samo tri sata, ali dovoljno je daleko od paparaca. Na mojoj svadbi neće biti izmišljanja, kao što su ruže iz Holandije, hleb iz Francuske, vino i sir iz Švajcarske, o kome su neki pričali pa im se smejala cela Srbija. Ceremoniji će prisustvovati samo najbliži prijatelji i rodbina”, rekla je Seka, a prenosi list “Press“.

Pevačica nije želela da otkrije koliko će svadba koštati, ali je poznato da će za venčanicu bitri zadužem jedan od naših najpoznatijih modnih Saša Vidić.

“Što se same organizacije tiče, za to će se pobrinuti moj prijatelj, jedan od menadžera hotela ‘For sizons’ u Šarm el Šeiku, mada sve konce u rukama držimo Veljko i ja. Od tog uzvišenog čina neću praviti cirkus, već ću se potruditi da taj dan nas dvoje, kao i naši najbliži, pamtimo po opuštenoj atmosferi i dobrom provodu.”

Seka kaže da već dugo planira svoje venčanje za koju ju je inspirisao jedan mladi par koji se venčao na plaži.

“Za sve zvanice će biti obezbeđeni čarter let i smeštaj, tako da broj gostiju diktira i broj putnika koji može da stane u avion koji planiram da iznajmim.”

Reklame

Ostavite komentar