Seksi guza Romane Panić

Fotke postavljene 30 Aug 2010


Sevnula je seksi guza Romane Panić, još jednom. Pogledajte fotke i uverite se sami zašto je upravo pomenuti adut, uz glasovne sposobnosti, jedan od najačih koje pevačica poseduje.

Pop pevačica Romana Panić u nekoliko navrata “okićena” je, doduše nezvanično, titulom najbolja guza domaće scene, a da se ništa tokom godina nije promenilo dokazuju i nove fotke.

Romana provodi letnje dane na Adi Ciganliji, gde su nastale fotografije, i uživa. O pomirenju sa bivšim dečkom Fotosom, ne razmišlja, i kako kaže za tabloid “Scandal!” dečko joj trenutno i nije neophodan.

- Uglavnom sam u Beogradu, ali radiću i na primorju. Pošto na Adi nastupam u klubu Just Vanila, spojila sam ugodno s korisnim. U klubu imaju fenomenalne đakuzije, pa poranim na posao, nauživam se u vodi, večeram, pa tek onda nastupam. Ako me pitate za ljubav, to mi je trenutno manje bitna stvar u životu. Ovo leto sam uživala sa prijateljicama kako mi se prohtelo, a za ljubav ima vremena. Sada su mi mnogo bitnije neke druge stvari, na prvom mestu posao koji mi odlično ide – kaže Romana.

Izvor: Opera-17.com

Foto: Scandal.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

1 komentar

  1. dick said on 08/11/2012 at 08:26

                                    jaoojj kako bi ga ubacio u rupu.imam 25 i lozim se na ovu romanu extra…san mi je da sa tobom snimim ono sto je
     severina,isto na jahti uz sampanjac

Ostavite komentar