Sergej Ćetković kreće na turneju

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 28 Aug 2010

Popularni crnogorski pevač Sergej Ćetković, jedan od najtraženijih muzičara u zemljama bivše Jugoslavije, uskoro kreće na veliku turneju u okviru koje će 10. decembra nastupiti u „Beogradskoj areni“.

Sergej je nedavno potpisao ugovor sa kućom „Event Media“ koja će mu ove i iduće godine organizovati veliku turneju. Do kraja godine Sergej će svirati u Srbiji, u većim gradovima kao što su Kragujevac, Kruševac, Zaječar. Tri spektakularna koncerta održaće u Nišu, Novom Sadu i Beogradu, a šou u „Areni“ planiran je za 10. decembar.
Kako saznajemo od Dragana Popovića, izvršnog producenta, još se ne zna ko će raditi produkciju koncerta, kao i ko će biti reditelj muzičke predstave. Sergej će najverovatnije na koncertima imati i specijalne goste, a tokom proleća iduće godine Sergej će nastupati u Makedoniji i BiH, dok za leto ostavlja svirke u Crnoj Gori i Hrvatskoj.

- Na koncertima ćemo imati čvršći zvuk, zahvaljujući aranžmanima koje smo uradili na novom albumu. Svirka će biti više zasnovana na zvuku električnih gitara, tako da će publika moći više da pleše – rekao je Sergej Ćetković.

Reklame

Ostavite komentar