Sergej Trifunović demantovao vezu s Kristinom Sajko

Izvor: Net.hr
Postavljeno 31 Aug 2010

Nakon što su se mediji raspisali o obnovljenoj vezi 38-godišnjeg glumca Sergeja Trifun­ovića i zagrebačke manekenke Kristine Sajko, beogradski je zavodnik sve navode demantovao.

”S Kristinom Sajko nisam u kontaktu pune tri godine! Bili smo u vezi 2006. i tada je snimljena fotografija koja je osvanula u medijima kao „dokaz“ naše obnovljene veze”, rekao je Trifunović za Gloriju.

Neutemeljenost priče potvrđuje i činjenica da glumac i manekenka već duže vremena žive na dva kontinenta – Sergej Trifunović se pre godinu dana iz Amerike vratio u Beograd, dok Kristina i dalje živi u Los Anđelesu, gde je ovog proleća učestvovala i pobedila u američkom TV šouu Models of the Runway.

Kao pobednica druge sezone tog šoua, koji je deo vrlo gledanog rijaliti serijala Project Runway s voditeljkom Hajdi Klum, osvojila je 25.000 dolara i snimanje za američki Marie Claire.

Za to vreme Sergej Trifunović je snimio film “Neke druge priče”, koji je promovisao ovog leta na Filmskom festivalu u Puli, a našao je i vremena za provod na hrvatskoj obali. Bio je na modnoj manifestaciji Dove Fashion. Hr u Bolu na Braču, posetio Istru i Dubrovnik, a nakratko se pojavio i na Sarajevo Film Festivalu. A gde god je “osvanuo”, bio je bez ženske pratnje, prenosi Gloria.

Reklame

Ostavite komentar