Sergej Trifunović: Provodim se dok ne padnem!

Izvor: meljnincenko.javnatajna.com
Postavljeno 11 Aug 2010

Glumac Sergej Trifunović leto provodi na hrvatskom primorju, gde krstari od filmskih festivala do različith drugih kulturnih i zabavnih događanja. U pauzama, naravno, obilazi poznate klubove, mada kaže da je kriza uzela svoj danak i da provod nije kao što je nekad bio.
- Možda je kriza udarila, pa se nema para, ali nije kao što je nekad bilo – kaže Sergej i, mada ne želi da detaljno opisuje svoj način ludog noćnog provoda, otkriva da se obično zabavlja “dok ne padne”.
- Kad planirano idemo u provod, nikad se ne provedemo, a kad izađemo bezveze i neočekivano “zaribamo”, to uvek ispadne lepše – dodaje glumac.
Ipak ističe da letnje mesece doživljava kao vreme namenjeno odmoru i opuštanju, pa se radije povlači u mir i tišinu malih primorskih mesta.
- Meni je leto za odmor, pa zato gledam da pobegnem u neka manja mesta – objašnjava glumac i otkriva da, kada je o hrani reč, u vrućim letnjim danima prednost daje ribljim specijalitetima, mada priznaje da je veliki gurman.
- Svi mi mršavi ljudi, a kada je o meni reč morate uzeti u obzir da kamera dodaje sedam kilograma, svi smo neverovatne izelice – smeje se Sergej.
Iako leto koristi da se odmori i napuni baterije, Trifunović ipak razmišlja i o predstojećim poslovnim poduhvatima, pa je tako doneo i odluku da napravi veliki zaokret u svojoj karijeri.
- Izazov su mi uloge koje su daleko od mene lično, koje nemaju nikakve veze sa mnom, ili nešto što mi je toliko blisko da je gotovo intimno. Naigrao sam se psihopata, ubica i raznoraznih šizoidnih ličnosti i ljudi su počeli da me poistovećuju s tim “tvrdim” momcima, a to zapravo nema nikave veze sa mnom. Agresija je jedna od stvari kojih se, ne mogu baš da kažem da se plašim, ali jedna od stvari kojih se najviše grozim. Zato sam se zarekao da u naredne četiri godine neću igrati negativce – kaže glumac.
Sergej je, inače, jedan od najpoznatijih srpskih glumaca s holivudskom karijerom. Glumio je sa zvezdama poput Nikolasa Kejdža i Džulijan Mur, ali je na kraju ipak shvatio da mu najviše prija ono što ima kod kuće.
- Odeš jer se zasitiš neke sredine, zasitiš se nekih ljudi, dostigneš “plafon” u svom poslu. Onda poželiš da odeš negde, da opet budeš nepoznat, da upoznaš nove ljude, proširiš vidike, da se ponovno dokazuješ u svom poslu u nepoznatoj sredini. Tada se ponovo boriš za goli život i to je stvarno fenomenalno. U mom slučaju to je trajalo četiri i po godine. Međutim, posle tog vremena sam shvatio da nema razloga da otkrivam toplu vodu u bojleru. Vratio sam se ovde i konačno naučio da cenim ono što zapravo imam – zaključuje Sergej.

Reklame

Ostavite komentar