Severina kopira Anđelinu Džoli

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 08 Aug 2010

Poznato je da hrvatska pop zvezda Severina voli da ’pozamljuje’ stajling  Anđeline Džoli, pa je nekoliko puta pozirala po uzoru na holivudsku glumicu.

Međutim, izgleda da je pevačica sada uspela da i od svog verenika Slavka Šainovića (41) napravi vernu kopiju Breda Pita, pa je par pre dve nedelje prošetao crvenim tepihom na ’Sarajevo Film Festivalu’, neodoljivo podsećajući na Branđelinu.

Šainović je u elegantnom odelu, uz bradicu od tri dana i sa tamnim naočarima na očima zaista ’skinuo’ izgled najlepšeg glumca na svetu, dok je Severina obukla crnu haljinu do kolena, nalik na onu kakvu je Anđelina nosila na premijeri filma ’Salt’ u Los Anđelesu. Baš kao i njen uzor, i Vučkovićeva je kombinaciju uptpunila samo jednostavnom narukvicom.

Ovo nije prvi put da je Seve iskopirala neki Anđelinin stajling sa premijere, pa se tako pojavila u haljini boje pudera i sa crvenim karminom na Splitskom festivalu. Identičnu kombinaciju je filmska zvezda nosila godinu dana ranije na predstavljanju filma ’Inglorious Bastards’.

Reklame

Ostavite komentar