Skandal na snimanju spota Mazohista: Uroš oterao Kajine uvarače

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 16 Aug 2010

Na snimanju spota za novi singl „Mazohista“ Katarine Kaje Duvnjak njen muž, košarkaš Uroš bez pardona je oterao navodne udvarače njegove supruge.

U spotu je upravo Uroš trebalo da igra glavnu ulogu, ali nakon višemesečnog ubeđivanja ipak nije pristao da udovolji želji svoje drage, pa je ta čast pripala jednom od najlepših srpskih manekena Srđanu Sariću.

Spot obiluje erotskim scenama, atmosfera je bila krajnje profesionalna, pa su se tako svi akteri uživeli u svoje uloge. Scenario je takođe zahtevao više presvlačenja, pa su učesnici u spotu koristili pauze za cigarete, telefoniranje ali i za udvaranje Kaji.  Naime Sarić je u nekoliko navrata više nego jasno stavio na znanje svima da ne glumi kada u spotu pužudno gleda Kajino zanosno telo. Dok je Kaji šminkerka popravljala mejkap, Srđan joj je nešto šaputao i ona se smejala. U tom trenutku ušao je Uroš, značajno pogledao sve prisutne pa pripretio:

- Ajmo momci razlaz, a ti požuri sa tom šminkom. Nema zadržavanja oko Kaje, imate deset minuta da završite ovaj posa, pa da se razilazimo!

Pognute glave, manekni su bez pogovora snimili i poslednji kadar, a golupčići su zagrljeni napustili studio.

Reklame

Ostavite komentar