Skandal: Stiže kućni pornić Heidi Montag

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 23 Aug 2010

Popularni “najgluplji” američki par, kako su ih nazvali mediji, starleta Heidi Montag i Spencer Pratt rastali su se pre nekoliko nedelja ali su još uvek u centru pažnje.


Najnovija informacije koja je šokirala javnost jeste da Spencer pregovara sa porno kompanijom “Vivid Entertainment” kojoj želi da proda snimak seska sa svojom bivšom suprugom.

- Baš sam danas razgovarao sa Spencerom o kućnom porniću koji je snimio s Heidi. Još uvek raspravljamo oko nekih uslova, ali verujem da ćemo se dogovoriti – izjavio je Steven Hirsch, vlasnik kompanije.

Spencer je još otkrio da seks sa svojim partnerkama snima još od mladosti i da pornić Kim Kardashin izgleda poput amaterskog naspram njegovih remek dela.

Naravno, starleta koja je uz pomoć deset plastičnih operacija promenila svoj izgled, besna je zbog ideja njenog bivšeg supruga i planira da potraži pravdu na sudu.

Njen PR tvrdi da Heidi nikada nije snimila kućni pornić, a njena drugarica tvdi da ukoliko postoji snimak, starleta nije znala za to, već ju je navodno bivši suprug tajno snimao.

No, s druge strane izvor sajta “TMZ” tvrdi da postoje dva snimka: jedan pre Haidinih plastičnih operacija a drugi nakon istih.

Reklame

Ostavite komentar