Slađa Delibašić kupi Sekine “ostatke”

Izvor: meljnincenko.javnatajna.com
Postavljeno 13 Aug 2010

Pop pevačica Slađana Delibašić angažovala je novog PR-a. Reč je o atraktivnom manekenu Drašku Aloriću, koji je svoje sposobnosti pokazao u rijaliti šou programu Seke Aleksić “Moja desna ruka”.

Ugovor pevačice i manekena već je potpisan, a Draško će zapravo biti Slađin najbliži saradnik, koji će joj pomoći da uskladi mnogobrojne poslovne obaveze.
- Mislim da je Draško pravo osveženje i da ćemo predstavljati sjajan tim – rekla je kratko pevačica, dok je Draško, kako i priliči osobi koja će ubuduće brinuti i o njenim odnosima sa javnošću, bio malo rečitiji:
- Oduvek sam se divio Slađinoj sposobnosti da kao veliki borac ostvaruje svoje ciljeve u životu. Ona je pre svega velikodušna i čast mi je što ćemo sarađivati. Nadam se da će to biti na obostrano zadovoljstvo – rekao je Alorić.
Slađa nije želela da otkriva po kojim je kriterijumima biralaPR-a, ali ako je fizička kondicija bila presudna, sasvim je opravdan izbor Draška, kojeg je i upoznala tokom zajedničkog treninga pre nekoliko meseci. Osobe bliske pevačici saglasne su da je ovim potezom Slađa spojila lepo i korisno.

Reklame

Ostavite komentar