Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo zajedno u novoj seriji

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 27 Aug 2010

Producentska kuća „Košutnjak film“ sprema se za vrlo radnu jesen tokom koje će raditi na čak tri domaće televizijske serije – petu sezonu „Bele lađe“, nastavak serije „Moj rođak sa sela“ i sasvim nove ekranizacije po romanu Mir Jam „Nepobedivo srce“. Uspešni glumački tandem Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, koji su osvojili srca publike u „Ranjenom orlu“, ponovo će zaigrati zajedno u glavnim ulogama upravo u ljubavnoj priči „Nepobedivo srce“.

- Napravili smo dogovor sa RTS-om i počeli pripreme za novu seriju po romanu Mir Jam, koju će režirati Zdravko Šotra, a čiji je radni naziv „Nepobedivo srce“. U pitanju je prava ljubavna priča od 18 epizoda, a glavne uloge poverene su Slobodi Mićalović i Ivanu Bosiljčiću. Odlučili smo se za ovo dvoje glumaca zato što su u „Ranjenom orlu“ stekli veliku popularnost i mislim da će to biti na radost svih gledalaca – kaže direktor „Košutnjak filma“ Zoran Janković za Blic.

Radnja serije smeštena je u romantične tridesete i govori o nemogućoj ljubavi.
- Glavni lik, koji igra Bosiljčić, jeste siromašni mladić iz provincije, koji veoma lepo peva, a glavna junakinja Sloboda Mićalović je bogata bankarska ćerka iz jedne fine porodice. Njihova ljubav po raznim parametrima koji su važili u to vreme ne može da uspe i zato oni prolaze kroz mnoge peripetije – otkriva Janković.

Početak snimanja ove serije planiran je od kraja septembra do proleća, dok se emitovanje očekuje na jesen iduće godine.

- Snimaćemo u Beogradu i okolini, odnosno Banji Koviljači, u Vršcu, u blizini Smedereva, a ova serija ima i dosta enterijerskih scena koje će biti snimane u našem studiju. Takođe, pošto glavni junak u nekom trenutku odlazi u milansku „Skalu“, a junakinja na školovanje u Pariz, planiramo i da neke od scena budu snimljene upravo u Milanu, odnosno Parizu - objašnjava Janković dodajući da smatra da će se ova priča dopasti publici.

- Serija će se razlikovati od „Ranjenog orla“, koji je imao drugačiji dramaturški tok, odnosno od „Greha njene majke“ jer je u pitanju love story, klasična ljubavna priča na neki naš način – zaključuje Janković.

Reklame

Ostavite komentar