Survajver: Edin Škorić zbog dugova otputovao na Filipine

Izvor: Kurir
Postavljeno 18 Aug 2010

Bivši odbojkaš Edin Škorić, koji je deo igračke karijere proveo u Grčkoj, kakve li ironije, ima velike finansijske probleme. Zbog toga je odlučio da učestvuje u rijalitiju „Survajver“, kako bi vratio nagomilane dugove.

- Edin je počeo da se zadužuje još pre razvoda od supruge Ivane Škorić (učestvovala u „Velikom Bratu“) – kaže izvor Kurira blizak nekadašnjem sportisti i dodaje:

- Od odbojke se nije preterano obogatio, a uvek je voleo da živi na „visokoj nozi“, da kupuje markiranu odeću, satove, nakit… Nije ulagao novac dok je bilo vreme, pa sada ima ozbiljne finansijske probleme – zaključuje naš izvor.
Edin trenutno živi u malom, iznajmljenom stanu u beogradskom naselju Belvil. Mesečna zakupnina mu je 250 evra, ali on već tri meseca nije platio kiriju. Vlasnik stana, koji mu je prijatelj, toleriše kašnjenje ali je pitanje dokle će imati živaca.

Zbog svega toga za Škorića je „Survajver“ zaista preživljavanje, jer bi ga eventualni trijumf rešio svih dugova. Ko zna, možda mu se na Filipinima i posreći.

Reklame

Ostavite komentar